Kylling fylte egg

En hyppig forrett på festmenyen — utstoppede egg — tilberedes av et minimum av vanlige produkter, ved å bruke enkel og rimelig teknologi selv for nybegynnere kokker, og lar deg justere den opprinnelige oppskriften og finne nye smaksnyanser.

Kort fortalt tilberedes det som følger: hardkokte og avkjølte egg, kuttet i to, delt inn i proteiner og eggeplommer. Protein i form av en bolle med en fordypning blir intakt og brukt som base, stå for snacks, som en tartlett til salat. Og den smuldrede eggeplommen går til fyllet. Og det er her manøvren for eksperimentet. Sopp, hermetisert fisk, grønnsaker, frokostblandinger, en rekke krydder, hermetiserte oliven og kapers, tørkede tomater og kjøtt er bare en kort liste over mulige fyllinger for utstoppede egg.

I denne oppskriften vil vi lage fylte egg med kylling, en god matbit til et festlig bord, og det tar veldig lite tid å lage mat: ikke mer enn 30 minutter. Prøv, jeg er sikker, gjenta mer enn en gang.

Ingrediensene
egg 4 stk.
kyllingfilet 100 g
løk 50 g
majones 50 g
salt etter smak
svart pepper etter smak
vegetabilsk olje til steking
Alt for produksjon av dyrefôr!
dozaagro.ru

Fôrmølleutstyr. Et bredt spekter. Garantert. Ring meg!
2500 prosjekter
Statsstøtte
Vi er produsenter
utforming
Adresse og telefon
Perfekte dumplings med denne rullingen!
dough sheeters-machines.rf

Deig ark tilgjengelig! Levering i Russland! Enhver deig er 1-70mm! Garanti 18 måneder! En gave!
Dumplings rullende
Maskinbeskrivelse
kjennetegn
sertifikat
Oppskriften på pannekaker med ost med et bilde!
gastronom.ru
Oppskriften på pannekaker med ost med et bilde! Tusenvis av retter med bilder og videoer!
Pannekake
Bokhvete pannekaker
fylling
Franske pannekaker
Yandex
forberedelse
bilder:
Vi tilbereder alle nødvendige produkter for matlaging. Jeg vasker eggene mine godt.
Utstoppede kyllingegg

Hardkokte egg: Hold brann i 8-10 minutter etter kokende vann. Denne gangen er nok for egg i standard størrelse C1, hvis du har egg C0 eller CB, må du koke i 12-14 minutter. Å koke for lenge vil misfarge eggeplommene og de lyse gule endres til blågrå. Hvis du koker mindre, har ikke eggeplommen tid til å gripe og vise seg å være flytende. Hell deretter det kokende vannet, fyll beholderen med hardkokte egg med kaldt vann, avkjøl — fjern skallet.
Utstoppede kyllingegg

I en godt oppvarmet panne med tilsetning av raffinert vegetabilsk olje av noe slag, stek et lite stykke kyllingfilet — den ene siden er stekt i omtrent 5 minutter. Parallelt, hakk løken med terninger.
Utstoppede kyllingegg

 
Vri kyllingen på motsatt side, tilsett skiver løk i pannen, dryss med en klype salt, som karamelliserer (forbedrer smaken og forgyllingen). Vi fortsetter å passere, noen ganger forstyrrer vi en slikkepott — ikke la brenne. Hvis du liker mer stekt løk, bør den stekes separat.
Utstoppede kyllingegg

Avkjøl stekt kyllingbryst med løk i et par minutter.
Utstoppede kyllingegg

Skjær de skrellede eggene på langs og i like halvdeler — ta ut eggeplommene, ha dem i en praktisk bolle.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *