Salat med krabbepinner og ost

Salat med krabbepinner og ost er veldig populær på grunn av dens ømhet, smak og hastighet på tilberedningen. I motsetning til den klassiske oppskriften på krabbesalat med mais, agurk og ris, har denne salaten en mer interessant smaksbukett. Det tar veldig lite tid å tilberede krabbesalat med ost, så salaten vil passe perfekt inn i den daglige menyen. Og det er bare fire ingredienser i denne oppskriften. Selvfølgelig er det ingen ekte krabbe blant ingrediensene, men vi er ikke på en gourmetrestaurant, vi bruker «krabbe» fiskepinner. Men hvis noen vil ha det, kan du kalle det en oppskrift på krabbesalat med ost.

Det særegne ved denne oppskriften ligger ikke i ingrediensene og deres proporsjoner, men i den spesielle presentasjonen av den ferdige retten. Vakre røde og hvite baller vil bli en hit av ethvert høytidsbord. Dette er ikke engang en salat vi får, men en spektakulær forrett. Så til poenget!

Ingrediensene
krabbepinner 240 g
ost 100 g
egg 2 stk.
majones 100 g
Av denne mengden ingredienser får jeg 25-30 baller.

Høytrykksøvelser
doctorshishonin.ru
18+

Last ned et sett med øvelser gratis og åpne veien til livet uten hypertensjon!
Det er kontraindikasjoner. Snakk med legen din.
Perfekte dumplings med denne rullingen!
dough sheeters-machines.rf

Deig ark tilgjengelig! Levering i Russland! Enhver deig er 1-70mm! Garanti 18 måneder! En gave!
Dumplings rullende
Maskinbeskrivelse
kjennetegn
sertifikat
Braziers for frø og nøtter fra 95t.r.
infelko.ru

Trenger du å steke frø og nøtter på en kvalitetsmessig måte? Se MS elektriske frityrgryter! Ring meg!
Kjøling og rengjøring
Pakking, pakking
Verksted opp til 20 kg / t
Verksted opp til 100 kg / t
Adresse og telefon
Yandex
forberedelse
bilder:
Vi tilbereder alle nødvendige ingredienser. Kok eggene i 10-12 minutter. La eggeplommen koke godt, det skal ikke være antydning til dens tidligere flytende tilstand.
krabbe ostesalat

Tre krabbepinner på et fint rivjern og overføres til en flat tallerken. Hvis du ikke kan gni på et rivjern, kan du bruke en kvern.
krabbe ostesalat

I en romslig bolle på et fint rivjern gnir vi osten og kokte og kjølte egg.
krabbe ostesalat

 
Tilsett 100 g revne krabbepinner og majones i bollen. I de gjenværende revne krabbepinnene vil vi trille ballene. Bland til den er jevn.
krabbe ostesalat

Fra den resulterende massen danner vi baller på størrelse med en valnøtt, jeg foretrekker å veie bollene på vekten, jeg har 15-17 gram hver, som er omtrent 3 cm i diameter. Størrelsen på bollene her er valgt etter din smak, du kan lage større, men det har blitt bekreftet av erfaring at det er mer praktisk. Rull i de resterende krabbersponene. Spre bollene forsiktig på en tallerken og sett i kjøleskapet i 30 minutter. Forrett skal være kald.
krabbe ostesalat

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *