Sjokolade mandarinkiler

På nyttårsdag er smaken og aromaen av mandariner spesiell. Og lager du en deilig, lett, deilig dessert fra dem — mandarinskiver i sjokolade med pistasjnøtter, blir mandariner magiske! Ja, og dette miraklet gjøres på bare 15-20 minutter, så hvis gjestene er på dørstokken, så gjør dette saftige yummy helt riktig.

Ingrediensene
mandariner 3 stk.
mørk sjokolade 100 g
pistasjnøtter 30 g
Velg sjokolade etter din smak, jeg liker egentlig ikke for mørk i denne desserten, så jeg valgte sjokolade moderat mørk 54%.

Fra nøtter er saltede pistasjnøtter ideelle — saltet går bra med søtt.

Det er lurt å velge mandariner uten steiner.

Høytrykksøvelser
doctorshishonin.ru
18+

Last ned et sett med øvelser gratis og åpne veien til livet uten hypertensjon!
Det er kontraindikasjoner. Snakk med legen din.
Perfekte dumplings med denne rullingen!
dough sheeters-machines.rf

Deig ark tilgjengelig! Levering i Russland! Enhver deig er 1-70mm! Garanti 18 måneder! En gave!
Dumplings rullende
Maskinbeskrivelse
kjennetegn
sertifikat
Badehåndklær fra 100% sengetøy
iz-lna.ru

Sengetøyhåndklær til bad og badstuer. Naturlig og ikke varmt. Levering i Russland fra 99 sider.
Kjøkkenhåndklær
Sengetøy
Adresse og telefon
Selger: Linenmill Home. Adresse: Moskva, Russland, 31, 38 motorveientusiaster. PSRN: 5137746040119

Yandex
forberedelse
bilder:
Fra den angitte mengden ingredienser får du en slik mengde dessert, som sannsynligvis vil ende etter 5 minutters te for tre personer. Derfor, hvis flere gjester kommer for å besøke deg, øker du antall kildeprodukter.
Sjokolade mandariner

Skrell mandariner grundig og fjern alle hvite striper. Vi ser på hver skive i lyset, og hvis en stein finnes i den, så spiser vi øyeblikkelig en skive — den er ikke egnet til dessert. Vi sprer de skrellede skivene på en tallerken og legger dem i fryseren i 10 minutter. På kalde skiver stivner sjokoladen raskere.
Sjokolade mandariner

Vi tømmer pistasjnøttene fra skallet og sliper dem i små biter. Jeg gjorde det i en blender, men du kan bruke en kniv eller en kjevle.
Sjokolade mandariner

 
Hell nøttene i en egen beholder og gå til sjokoladen. Mal sjokoladen så mye som mulig, ha den i en dyp kopp og smelt den i mikrobølgeovnen eller i vannbad. Når du smelter sjokolade i mikrobølgeovnen, bør du være forsiktig så du ikke overopphetes. Dette gjør vi: varme 15 sekunder, ta ut, bland og bak i 15 sekunder. Etter 3-4 sykluser vil sjokoladen smelte helt.
Sjokolade mandariner

Vi tar styret og legger pergamentet på det. Vi henter mandarinene fra fryseren. Dypp hver skivehalvdel i sjokolade, vent noen sekunder til sjokoladen renner ut av skiven, dryss mandarin på alle sider med nøttesmuler og legg forsiktig på pergament.
Sjokolade mandariner

Skiver fra fryseren og derfor har sjokoladen nesten frosset på dem, men det er bedre å legge desserten vår i kjøleskapet i 5-10 minutter. Jeg anbefaler ikke deg å rengjøre den i fryseren, på grunn av gjentatte temperaturfall, skivene blir våte og ikke så søte.
Sjokolade mandarinkiler

Høytrykksøvelser
Last ned et sett med øvelser gratis og åpne veien til livet uten hypertensjon!
doctorshishonin.ru
 
Det er kontraindikasjoner. Snakk med legen din.
Yandex


18+
Til tross for dessertens tilsynelatende enkelhet — viser det seg å være velsmakende, veldig saftig og ganske original. Sjokoladetarinderskiver er klare, du kan be gjestene om å slutte å stresse i den trange gangen og invitere dem til bordet. Bon appetitt!
Sjokolade mandariner
Sjokolade mandariner

Til og med katten Hunter ble interessert i nok en velsmakende godbit, men skjønte ganske raskt at for katten var det bare et uspiselig produkt som folk liker av en eller annen grunn.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *