Kinesisk fløyelsekylling

Fløyelsekylling på kinesisk er en magisk rett av orientalsk mat i forfatterens tolkning. Kyllingkjøtt er veldig mørt og saftig og helt tørt, som det vanligvis er tilfelle når du steker kyllingen i en panne. Og hvilken smak … Det er en må se, det vil si, prøv. Guddommelig smak!

Mange som ikke spiser kylling i det hele tatt etter fløyelsekylling på kinesisk, forandret sine kulinariske syn på livet. Så dette er ikke bare en oppskrift, det er noe mer …

Ingrediensene
kyllingfilet 400 g
eggehvite 1 stk.
stivelse 1 ss. skje + 1 ts
eple- eller vineddik 1 ts
salt 1/2 ts
løk 100-120 g
hvitløk 2 fedd
soyasaus 50 g
honning 50 g
balsamicoeddik 1 ss. skje (15 g)
vegetabilsk olje til steking
Kyllingfilet kan brukes som brystfilet og lårfilet (det er enda bedre). Du kan også erstatte kylling med kalkun.

I mangel av honning kan den erstattes med brunt sukker eller vanlig.

Stivelse fungerer som vanlig som fortykningsmiddel. Den blir lagt til sausen for å tykne sausen, ellers blir sausen som vann og vil ikke omslutte hvert kjøttstykk.

Balsamicoeddik kan erstattes med vin.

Serviceløft
zavod-gm.ru

Vi lager «nøkkelferdig» — fra prosjektet til installasjon. Produksjon fra 10 dager, installasjon fra 2 dager.
Å kjøpe
Til den ferdige gruven
I en metallramme gruve
Løft videoer
Adresse og telefon
Flytt til Jerevan fra Russland!
1-trk.ru

Flytt til Jerevan så snart som mulig. Lever dør til dør! Bestilling!
Hjelp med toll
Flåten vår
Lastforsikring
Våre aksjer
Adresse og telefon
Den nye sensasjonen av Galina Grossman!
bezdiet.hudeem-99.com

Ny teknikk fra Galina Grossman. Skynd deg å registrere deg!
Yandex
forberedelse
bilder:
Først lager vi en kyllingmarinade ved hjelp av velveting-kjøtt-teknikken. I kyllingoppskriften i appelsinsaus brukte jeg allerede denne metoden, og jeg likte den for sin enkelhet og effektivitet. Protein låser veldig raskt og pålitelig hvert stykke kjøtt, og dermed blir kjøttjuicen igjen inne, noe som ellers sikkert vil forlate kjøttet og kyllingen skulle vise seg å være tørr.

Skill eggeplommen fra proteinet. Vi trenger ikke eggeplomme, sett den i kjøleskapet. Pisk proteinet lett med en visp eller gaffel for å fjerne koagulater og få et jevnt protein.
Kinesisk fløyelsekylling

Tilsett protein 1 ss. en skje stivelse, 1/2 ss. ss eplecidereddik og 1/2 ts salt og bland godt. Marinaden er klar.
Kinesisk fløyelsekylling

 
Skjær kyllingen i mellomstore terninger.
Kinesisk fløyelsekylling

Legg kyllingfileten i marinaden og bland så alle kyllingbitene blir belagt med marinaden. Vi lukker bollen med lokk eller folie og setter den i kjøleskapet i minst en halv time, og helst i 1 eller 2 timer. Så kyllingen blir enda mørere.
Kinesisk fløyelsekylling

Så, kyllingen har ligget i kjøleskapet i tilstrekkelig mye tid, vi tar den ut slik at den varmes opp før du steker. Vi fortsetter å koke fløyelsekylling på kinesisk. For å gjøre dette, tilbereder vi alle nødvendige ingredienser.
Kinesisk fløyelsekylling

Vi produserer profesjonell kjemi
Den russiske produsenten av profesjonelle kjemikalier leter etter distributører!
greenlabgroup.ru
 
Yandex
Kok sausen. Bland soyasaus med en teskje stivelse og bland til stivelsen er helt oppløst. Tilsett 50 g honning og 1 ss. en skje balsamicoeddik, bland. Hvis honningen ikke er flytende, varm den i mikrobølgeovnen eller i vannbad til honningen blir til flytende tilstand. Om ønskelig kan malt svart pepper tilsettes til sausen.
Kinesisk fløyelsekylling

Skrell og finhakk løken og hvitløken.
Kinesisk fløyelsekylling

I følge klassikerne kastes kyllingen, som tilberedes ved bruk av fløyelssteknikken, i kokende vann i et minutt eller to, og kokes deretter i en panne. Men vi vil øyeblikkelig bruke pannen, så litt raskere, og vi vil ikke skitne pannen.

Så vi varmer sterkt en stor stekepanne (jeg har en bunndiameter på 26 cm) med en liten mengde vegetabilsk olje. Rør kyllingen i en bolle med marinade, sett alt i en panne og stek i 2 minutter på maksimal varme, mens du rører konstant. Alle bitene skal ha tid til å bli hvite, det vil si tett slik at saften blir liggende inne. Vi sprer kyllingen i en tallerken — vi slipper kjelen.
Kinesisk fløyelsekylling

Varmer igjen gryten med vegetabilsk olje. Fordel løk og stek på maksimal kraft i 1 minutt, mens du rører konstant. Tilsett hvitløk og stek i ytterligere 3 minutter, rør ofte.
Kinesisk fløyelsekylling

Hell sausen i pannen, og tilsett kylling, bland og stek i 2 minutter på en gjennomsnittlig komfyrkraft. På grunn av stivelsen i sausen, tykner den og blir behagelig i konsistensen.
Kinesisk fløyelsekylling

Kinesisk fløyelsekylling er klar! Når du serverer kan du strø litt sesamfrø. For eksempel brukte jeg både svarte og hvite sesamfrø. Som en side rett kan du bruke ris, pasta. Jeg serverte med risnudler. For å lage det på kinesisk. Bon appetitt!
Kinesisk fløyelsekylling

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *