Omelett Pulyar

Omelet Pulyar er kulinarisk magi, som inntil nylig bare var tilgjengelig for besøkende på restauranter og andre ernæringsinstitusjoner i Frankrike. Utseendet har denne omeletten ingen like, den er uvanlig vakker og ligner en delikat sky.

Det sies at denne omeletten ble oppfunnet og laget på hotellet hennes av en viss Anet Pulyar allerede på slutten av 1800-tallet. Retten er oppkalt etter henne. Det er noen tvil om denne historien (for eksempel hvordan den pisket opp ekorn), men oh well, omeletten ser veldig attraktiv ut og jeg kan ikke motstå og forberede ikke denne magien.

På Internett finnes det et stort antall oppskrifter på Pulyar-omeletten, men nesten alle inneholder feil som jeg måtte fikse for å oppnå et virkelig passende resultat. Hvilke feil ble identifisert?

  1. Proteiner uten tilsetningsstoffer. Dette er ikke helt en feil, men etter min mening er dette en viss feil som jeg vurderte som nødvendig å rette opp. Hvis du lager en omelett fra vanlige egg og ikke legger til noe annet, viser det seg vakkert, men ikke veldig velsmakende. De tilberedte piskede proteinene avviker ikke i noen interessant smak, derfor anbefaler jeg deg på det sterkeste å legge til noe smakstilsetningsstoff til proteinene. I denne oppskriften brukte jeg tørket hvitløk til denne.
  2. Smør i en panne. Å ta smør til denne oppskriften er ikke en veldig god løsning; det er bedre å bruke raffinert solsikkeolje, hvis røyktemperatur er mye høyere enn smør. Det er grunnen til at mange internett-omeletter er brent på Internett. Og vi trenger ikke det, vi trenger skjønnhet og magi.
  3. Ikke dekk pannen. I følge den autentiske matlagingsteknologien til Pulat-omeletten, som fremdeles brukes av noen restauranter i Europa, blir retten tilberedt i en panne, men ikke på komfyren, men i ovnen. Derfor varmes omeletten fra alle sider. Hvis du ikke dekker omeletten med et lokk under tilberedningen, er det veldig vanskelig å tilberede det piskede proteinet, det blir nesten ikke varme, siden den varmeledningsevnen til den frodige massen er ganske svak. Resultat: omeletten tilberedes i lang tid, den gule delen brenner ut eller proteinet forblir rått.
  4. Dårlig pisket protein. Hvis det er dårlig å slå proteinet, vil luftmassen ikke være stabil nok, det er dårlig å beholde sin form og volum og vil synke i pannen.

Så hvordan lager du ula-omeletten på riktig måte? Hvilke hemmeligheter og triks holder denne retten i seg selv? Vi begynner å lage en magisk frokost.

Ingrediensene
egg 6 stk.
melk 30 g
tørket hvitløk 2 klyper
salt 2 klyper
vegetabilsk olje til steking
Mengden ingredienser er designet for en panne på 25 cm (bunndiameter), som er ganske nok til 3 personer til frokost.

Melk er nødvendig for å øke eggeplomme delen av omeletten slik at den er mer flytende og fordeler seg godt langs bunnen av pannen. Jo mer melk du tilsetter, jo tykkere blir egglaget, men jo mindre gult blir det i dette laget.

Hvitløk spiller en viss rolle her: den tilfører smak til pisket protein, som som standard oppnås nesten uten smak, bare en frodig og lett struktur.

Jeg brukte raffinert solsikkeolje.

Turnkey Martial Arts Halls
sparta-gyms.ru

Nøkkelferdige treningssentre og kampsporthaller! Leasing. «3D» prosjekt Gratis!
Over 5000 klubber
10 års garanti
Premium interiør
Produsentpriser
Adresse og telefon
Fra Sberbank til VTB
paysend.com

Pengeoverføringer til kortet. Kommisjon 49 rubler. Mellom kort fra banker
Fra kort til kort
Om PaySend
registrering
Finansielle tjenester leveres av: NPO Payments and Settlements (JSC)

Foryngelse etter Revitonika-metoden
revitonica.ru
18+

Videokurs. 40 leksjoner for ansiktsskjønnhet. Mindre 10 år per måned med klasser!
webinarer
Videokurs
workshops
Om skolen
Adresse og telefon
Yandex
forberedelse
bilder:
Vi tilbereder alle nødvendige ingredienser. Eggene mine er under varmt vann.
Omelett Pulyar

Skill eggeplommene fra proteinene. Proteiner blir pisket, så for dem må du velge en større kapasitet.
Omelett Pulyar

Tilsett melk i eggeplommene og bland med en visp eller en gaffel til den er jevn.
Omelett Pulyar

 
Tilsett salt og hvitløk i proteinene og slå med en mikser til faste topper: proteinmassen vil øke betydelig i volum, og når du tar ut korollene, er det topper bak dem som bøyer seg litt. Selve massen er veldig luftig og behagelig for øyet.
Omelett Pulyar

Vi varmer kjelen med vegetabilsk olje over middels «ild». Hell eggeplommene i pannen og fordel dem jevnt over hele overflaten på bunnen.
Omelett Pulyar

Etter å ha ventet litt på at eggeplommene skal kutte seg litt, bokstavelig talt 20-30 sekunder, tilsett piskede proteiner på toppen av eggeplommene. Fordel proteinene forsiktig og juster dem med en slikkepott eller skje. Vi dekker og lar være ved en kraft som ligger under gjennomsnittet i 8-10 minutter. Vi sjekker beredskapen som følger: vi berører proteinet med fingeren, og det skal ikke feste seg til fingeren (eller feste seg ganske mye) og være litt elastisk.
Omelett Pulyar

Yandex
Last ned Backgammon lenge på datamaskinen
18+
Last ned Backgammon lenge på datamaskinen. Spillet er kjent fra barndommen. Ingen annonser og roboter!

supper
Supper, oppskrifter, supper, oppskrifter på noe

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *