Kylling i appelsinsaus

Når det er litt irriterende kylling på hjemmemenyen, så er kylling i appelsinsaus parabolen som redder situasjonen og gjør lunsj eller middag til en virkelig ferie. Dette forenkles av den originale kombinasjonen av smak av innkommende ingredienser, sure og søte noter av saus, samt et vakkert, blankt utseende og orientalsk pikant.

Kyllingen blir sylt og deretter kokt i eggehvite, som dreper 2 fugler med en stein: dette gjør kyllingkjøttet nesten hvitt og får det til å se så oransje og oransje ut som mulig på kyllingen, og det gjør at kjøttjuicen kan låses ganske godt i kyllingbiter.

Ingrediensene
kyllingfilet 600-700 g
eggehvite 1 stk.
maisstivelse 1 ss. en skje
salt 1 ts
svart pepper etter smak
til saus
appelsiner 2 stk.
ingefær 40 g
brunt sukker 50 g
soyasaus 40 g
hvitløk 2 fedd
vann 30 ml
maisstivelse 2 ss. ss (15 g)
I stedet for kylling kan du bruke kjøtt med hofter og trommestikker eller kalkunfilet.

Hvis det ikke er brunt sukker (forresten, jeg brukte Demerara), så kan du bytte det ut med honning. Og bare i mangel av honning bytter vi ut vanlig sukker.

Flytt til Jerevan fra Russland!
1-trk.ru

Flytt til Jerevan så snart som mulig. Lever dør til dør! Bestilling!
Hjelp med toll
Flåten vår
Lastforsikring
Våre aksjer
Adresse og telefon
Den nye sensasjonen av Galina Grossman!
bezdiet.hudeem-99.com

Ny teknikk fra Galina Grossman. Skynd deg å registrere deg!
zucchini pannekaker trinnvis oppskrift
supersadovnik.ru
Fritters for enhver smak. Stort utvalg av oppskrifter med trinnvise bilder.
Yandex
forberedelse
bilder:
Vi tilbereder alle nødvendige ingredienser. Kylling, appelsiner og ingefæren min. Bland eggehviten med en gaffel slik at den blir homogen.
Kylling i appelsinsaus

Forbered først kyllingen til steking. La oss lage en enkel «marinade» slik at kjøttet forblir mørt og saftig under steking. Skjær kyllingen i mellomstore biter.
Kylling i appelsinsaus

Ha kjøttet i en bolle, send det samme proteinet, stivelse, salt og litt malt pepper.
Kylling i appelsinsaus

 
Bland godt slik at alle kyllingbitene er dekket med «marinade», dekk bollen med lokk eller film og la den stå til «sylteagurk» (marinaden er i dette tilfellet ikke et veldig passende ord, for per definisjon er det ikke en marinade, men noe annet kalles velvet i utenlandsk mat kylling). La den stå til side i omtrent 20 minutter.
Kylling i appelsinsaus

La oss i mellomtiden få saus. Vi trenger å få glød fra 2 appelsiner og 200 ml juice. Men zest er nødvendig med bare en appelsin, ellers kan sausen være bitter. På et fint rivjern fjerner du det øverste oransje laget fra skallet av appelsinen, det inneholder essensielle oljer som vil gi den oransje smaken til retten vår, og resten av den lette huden kan være bitter, så prøv å la det hele ligge på appelsinen.
Kylling i appelsinsaus

Klem juice ut av 2 appelsiner. Vi trenger omtrent 200 ml, bare med to mellomstore appelsiner omtrent like mye som viser seg.
Kylling i appelsinsaus

zucchini pannekaker trinnvis oppskrift
Fritters for enhver smak. Stort utvalg av oppskrifter med trinnvise bilder.
supersadovnik.ru
 
Yandex
Riv ingefær på et fint rivjern og press saften forsiktig ut av det.
Kylling i appelsinsaus

Gni 2 fedd hvitløk på et fint rivjern.
Kylling i appelsinsaus

Alt er klart til å starte kokeprosessen. 20 minutter med marinering av kylling bak, så vi fortsetter. Varm kjelen med vegetabilsk olje over høy varme. Fordel kjøttet i en panne og stek det, rør ofte. På grunn av proteinet blir kyllingbitene hvite og lukkes nesten øyeblikkelig, og låser seg i seg saften, som vanligvis har en tendens til å bryte ut og gjøre kjøttet tørrere. Stek i 4-5 minutter og legg kyllingen på en tallerken. La den legge seg litt.
Kylling i appelsinsaus

Og tilsett litt vegetabilsk olje i pannen og varm den. Vi bytter komfyren til middels kraft og legger hvitløken i pannen. Rør konstant, stek den litt for å øke smaken. Bokstavelig talt et halvt minutt. Tilsett deretter appelsinjuice, zest, soyasaus, ingefærjuice og 50 g brunt sukker. Rør. Tilsett kyllingkjøtt. Og bland igjen.
Kylling i appelsinsaus

Nå må vi tykke sausen slik at den omslutter hvert saftig stykke kylling. Tilsett 2 ss maisstivelse i 30 ml vann, bland godt og hell blandingen i en panne.
Kylling i appelsinsaus

Rør om, bring sausen til å koke og vent til sausen tykner til ønsket konsistens. Jo lenger du beholder den, jo tykkere blir sausen.
Kylling i appelsinsaus

Kylling i appelsinsaus er klar! Se på hvor vakker en blank saus er, den ser bare appetittvekkende ut. Det vil være hensiktsmessig å servere en rett med ris, det samme, orientalske retter, og der er den så innstilt. Enkel, men veldig utsøkt! Bon appetitt!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *