Bulgur med karri

Hvis du i kveld plutselig ønsket deg noe nytt, uvanlig og samtidig rimelig, kan orientalske kjøkken alltid hjelpe deg med å velge riktig rett. Valget er stort nok, men vi vil fokusere på en veldig enkel, men interessant oppskrift. Bulgur med karri er et flott alternativ for sideretter som passer til nesten alle typer kjøtt og fisk. Bulgur og karri så ut til å være laget for hverandre, da kornblanding går bra med alle krydder som utgjør karri. For øvrig en veldig populær sideskål i Tyrkia.

Men mange vet fremdeles ikke hva slags bulgur dette er. Så, bulgur er en frokostblanding laget av dampet eller kokt vann, tørket og knust hvete. Jeg må si at dette er en av de mest nyttige kornblandingene sammen med bokhvete, ettersom den er laget av hele korn av durumhvete. Bulgur er god å tilberede ved at den ikke koker til en helt mild tilstand, alltid sprø og med en tett midt.

Vi skal koke bulgur med karri rett i pannen, det er mer praktisk. Jeg brukte en panne med en diameter på 28 cm, men du kan 24-26 cm.

Ingrediensene
Bulgur 220 g (1 kopp)
vann 500 ml (2 kopper)
karri 1 ts
humle-suneli 1 ts
hvitløk 1 fedd
salt 1/2 ts
Hvis du ikke har et glass med et volum på 250 ml, bruker du en annen egnet beholder i stedet, hovedregelen er bare en: du må ta 2 deler vann for en del bulgur, det vil si i forholdet 1: 2.

Vi produserer profesjonell kjemi
greenlabgroup.ru

Den russiske produsenten av profesjonelle kjemikalier leter etter distributører!
Våre segmenter
Hva vi tilbyr
anmeldelser
samarbeid
Adresse og telefon
Last ned backgammon på datamaskinen din
livegames-download.club
18+

Last ned backgammon på datamaskinen din. Spillet er kjent fra barndommen. Ingen annonser og roboter. Kom inn!
Backgammon på Android og iOS
Fordelene med Nard
Spill backgammon
Nard regler
Adresse og telefon
Flytt til Jerevan fra Russland!
1-trk.ru

Flytt til Jerevan så snart som mulig. Lever dør til dør! Bestilling!
Hjelp med toll
Flåten vår
Lastforsikring
Våre aksjer
Adresse og telefon
Yandex
forberedelse
bilder:


Vi tilbereder alle nødvendige ingredienser. Bulgur vasket i vann. Mange her vil si at hvorfor skylles når denne frokostblandingen allerede har blitt dampet (eller bruker autentisk teknologi med kokende vann) og det ser ut til å være rent? Men bunnlinjen er at ingen vet hva som skjedde med bulgur etter foredling med kokende vann, hvor det ble lagret, hvordan, i hva? Dette er et spørsmål om tillit hos produsenten. Som standard har jeg ikke tillit, så jeg vasker alltid alle frokostblandinger med vann fra støv, skitt og annet fremmed rusk.
Bulgur med karri

Vi legger bulgur i en panne, hell den nødvendige mengden vann, tilsett en teskje karri og suneli humle og en halv teskje salt. Bland alt sammen. Vi prøver vann på salt. Tilsett om nødvendig litt salt.
Bulgur med karri

Vi renser hvitløken fra alkalien, skjærer i to og legger i en panne. Under tilberedning vil hvitløk gi sin smak og aroma, etter tilberedning av bulgur, må den fjernes og kastes. Vi lukker pannen med et lokk, bring innholdet til å koke, reduser kraften til brenneren til medium og stek til all væsken har fordampet, vanligvis 15-20 minutter.
Bulgur med karri

 
Bulgur med karri er klar! Oftest serverer jeg denne pikante sideskålen til kyllingen, jeg liker hvordan de utfyller hverandre. Den ferdige retten kan oppbevares i flere uker i kjøleskapet i en tett lukket beholder. Bon appetitt!
Bulgur med karri

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *