Kylling trommelstikker i en pakke

Bakte kyllingtrommelstikker i en pose — en universell rett for alle anledninger. Døm selv: det tilberedes veldig enkelt og raskt, for å smake — utmerket, den enkle sammensetningen av krydder sammen skaper en ekte smakbombe, som er supplert med rosmarin. Faktisk er dette praktisk talt den beste retten som kan tilberedes på et budsjett, raskt og enkelt fra kyllingben.

Nei, hvis du selvfølgelig ønsker raffinement, så kan kyllingben med sopp i en kremet saus lages av kyllingtrommelstikker. En flott rett i gourmetrestaurant, men ikke om det nå. Nå om en enkel, men praktisk oppskrift som alle som elsker et velsmakende og tilfredsstillende måltid bør lagre den i bokmerkene dine.

Jeg har den oppfatning at det er bedre å ikke koke denne retten til de sultne, aromaen av rosmarin blandet med et spennende presentasjon av noe vakkert kan gjøre deg gal. Vær forsiktig!

Forresten, en hvilken som helst sidedisk kombineres med denne retten, men bulgur med karri spesielt. En slik middag tar deg et sted østover, for eksempel til en særegen restaurant et sted i Libanon.

Ingrediensene
kylling trommelstokker 800 g
hvitløk 2 fedd
salt 1 ts
humle-suneli 1 ts
malt paprika 1 ts
tørr løk 1/2 ts
malt svart pepper 1/4 ts
rosmarin 1 kvist
Som regel er 800 gram kyllingtrommel 7-8 stykker.

Rosmarin i denne oppskriften er rett og slett et must. Det er bedre å til og med bruke 2 grener.

I denne oppskriften tilberedes kyllingtrommelstikker i en spesiell bakepose.

Den nye sensasjonen av Galina Grossman!
bezdiet.hudeem-99.com

Ny teknikk fra Galina Grossman. Skynd deg å registrere deg!
Flytt til Jerevan fra Russland!
1-trk.ru

Flytt til Jerevan så snart som mulig. Lever dør til dør! Bestilling!
Hjelp med toll
Flåten vår
Lastforsikring
Våre aksjer
Adresse og telefon
Oppskrifter med mikrobølgeovn
lg.com

Trinn-for-trinn-oppskrifter i LG NeoChef mikrobølgeovner. Kok raskt og velsmakende!
Oppskrifter fra kokker
Varme retter
Desserter, baking
Grøt og supper
Adresse og telefon
Yandex
forberedelse
bilder:
Vi tilbereder alle nødvendige ingredienser. Kyllingtrommelstikkene mine, skrell hvitløken.
Kylling trommelstikker i en pakke

Tre på en fin rasp hvitløk. Eller hopp gjennom hvitløkspressen.
Kylling trommelstikker i en pakke

Bland krydder og salt. Legg kyllingtrommelstikker i en romslig bolle, tilsett hvitløk og en blanding av krydder og salt til dem. Hendene blander trommestikkene med krydder. Vi må prøve slik at hvert kyllingben blir jevnt dekket med krydder.
Kylling trommelstikker i en pakke

 
Spre bena forsiktig i en pose. Det ville vært fint om vesken var stor nok slik at beina lå i ett lag, så de bedre skal bake. Jeg bruker poser 30×40 cm i størrelse. Vi legger en kvist rosmarin i posen. Jeg rev den i 2 deler og la den på forskjellige steder i pakken.
Kylling trommelstikker i en pakke

Bind en pose med et bånd. Dette gjøres best nærmere bunnen av pakken. Hvis det er mye overflødig posemateriale igjen over båndet, kutter vi det av med saks slik at posen ikke berører den varme overflaten i ovnen og ikke smelter. Gjennomfør også pakken forsiktig med en kniv eller gaffel på to eller tre steder for å gå ut av overflødig damp.
Kylling trommelstikker i en pakke

Stekes i en ovn som er forvarmet til 200 ° C i 45 minutter. Etter denne tiden vil beina være nesten klare, nå må vi gjøre dem mer sprø og bakt på utsiden. Så, 45 minutter etter begynnelsen av bakingen, tar vi ut en stekeplate og forsiktig, og prøver å ikke bli brent fra den rømrende dampen. Vi kuttet av toppen av posen med saks slik at skinnene er åpne og ligger i ett lag. Så fjerner vi dem igjen i ovnen i 15 minutter.
Kylling trommelstikker i en pakke

Den nye sensasjonen av Galina Grossman!
Ny teknikk fra Galina Grossman. Skynd deg å registrere deg!
bezdiet.hudeem-99.com


 
Yandex
Kyllingtrommelstikker i pakken er klare! Å bake dem er en glede. Og å se de sultne, utålmodige øynene til gjestene etter å ha servert bena på bordet, er en dobbel glede. 3 minutter etter måltidets start (det tar så mye tid å spise en etappe av en sulten person), vil i det minste en av gjestene si sikkert: “Hvordan blir dette gjort? Gi meg oppskriften! Jeg ber deg! Jeg spiste kylling i en uke, og jeg har den allerede! Men dette … Dette er ikke bare kyllingben, dette er en rett for konger, mat til gudene, så å si … «Men du hører ikke på det lenger, en ny tanke svever i hodet ditt:» Hvor mange vakre ord, men vil deres tilbud gå tom før tid , fordi jeg også har dessert i kjøleskapet … ”Bon appetitt!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *