Kyllingben med sopp i en kremet saus

Kyllingkjøtt er veldig allsidig, det kan tilberedes på hundrevis av måter, og alt vil være annerledes. Jeg liker kyllingen veldig godt, i tillegg til at det lar meg eksperimentere litt med smak. Denne oppskriften er en måte å lage kyllingben på, vi lager kyllingben med sopp i en kremet saus. Retten kan skilte med en original smak og fantastisk aroma. Når du er veldig sulten, er det bedre å ikke lage mat, du kan bli gal med parabolen lukt og appetittvekkende utseende. Kyllingben med sopp i kremet saus er perfekt til en middagsselskap eller middag, når det er viktig å gi kjære gjester noe spesielt.

Ingrediensene
kylling trommelstikker 7 stk.
champignon sopp 250 g
kyllingbestand 250 ml
tørr hvitvin 100 ml
krem 20% 100 ml
1/3 ts karri
hvitløk 5-7 fedd
timian 10 g
smør 20-25 g
vegetabilsk olje til steking
salt etter smak
svart pepper etter smak
I henhold til denne oppskriften kan du koke ikke bare kyllingtrommel, men også andre deler av kyllingen: bryster, lår, vinger.

Kyllingbestand kan erstattes med vann. Smaken på sausen er noe svekket, men fremdeles bedre enn ingenting. Ikke alltid er buljongen tilgjengelig i kjøleskapet.

Timian kan brukes tørt, da trenger vi omtrent 1/2 ts.

Formen som retten tilberedes har en størrelse på 20×20 cm. 7-8 kyllingben er nettopp plassert i denne.

Flytt til Jerevan fra Russland!
1-trk.ru

Flytt til Jerevan så snart som mulig. Lever dør til dør! Bestilling!
Hjelp med toll
Flåten vår
Lastforsikring
Våre aksjer
Adresse og telefon
Hva er enkelt å lage mat til middag?
gastronom.ru
Oppskrifter på lette, velsmakende og raske middager. Hver dag en ny oppskrift!
Å kjøpe tovet tøfler
booteco.ru
Frakt over hele verden! Hjemmesko for hele familien! Kom inn! På salg!
farget
kvinners


menn
barn
Yandex
forberedelse
bilder:
Vi tilbereder alle nødvendige ingredienser. Kyllingtrommelstengene mine blir vasket grundig og tørket med papirhåndklær, så jordskorpen blir smakligere.
Kyllingben med sopp i en kremet saus

Skill bladene på timian fra stilkene. For å gjøre dette, klem kvisten ovenfra med to fingre og trekk to fingrene på den andre hånden langs kvisten fra toppen til basen (“mot pelsen”), alle blad skal skille seg fra stilken. Vi trenger ikke stengler selv.
Kyllingben med sopp i en kremet saus

Vi varmer kjelen, smelter grønnsaken og smøret i den, og steker kyllingtrommelstengene på en gjennomsnittlig komfyr til en gyllen skorpe dukker opp. Spre bena på en tallerken. Kyllingen i dette øyeblikket er allerede en tredje klar.
Kyllingben med sopp i en kremet saus

 
Skjær champignonene i store tallerkener og fordel dem i samme panne. Olje trenger ikke tilsettes, den er allerede igjen etter bena. Legg timian og 2 fedd hvitløk i soppen. Timian avslører vanligvis aromaen sin under langvarig varmebehandling, så det er best å tilsette det i utgangspunktet.
Kyllingben med sopp i en kremet saus

Stek på middels kraft til væsken fordamper, som soppen slipper ut. Jeg elsker litt mer ristet sopp, så jeg holder den i brann i enda et minutt, mens du rører konstant. Tilsett vin og la den fordampe litt. Allerede i dette øyeblikket er det veldig lite alkohol igjen, og med videre tilberedning vil den forlate retten.
Kyllingben med sopp i en kremet saus

Hell buljongen (eller vann), fløte i pannen, tilsett karri, samt salt og malt svart pepper etter smak. Om ønskelig kan du tilsette sennep og en klype rosmarin. Rør. Hold på middels varme i ytterligere 2-3 minutter. Fjern det fra komfyren.
Kyllingben med sopp i en kremet saus

Yandex
Flytt til Jerevan fra Russland!
Flytt til Jerevan så snart som mulig. Lever dør til dør! Bestilling!

supper
Supper, oppskrifter på supper, kulinariske oppskrifter for enhver smak, grønnsaker, kjøtt

Grafittelektrode RP
Rabatter på bestilling! Grafittelektrode rp-f.eks. F200, 350 og andre på lager. Prisen er lav!
Vi sprer kyllingbena i formen, tilsett litt salt og pepper.
Kyllingben med sopp i en kremet saus

Hell saus og sopp til beina, som vi prøver å fordele jevnt i form mellom bena, det vil si at benet ikke skal lukkes med noe på toppen, ellers kyller ikke kyllingen så godt. Hvis du ikke er sikker på om du takler det, så vil vi opptre annerledes: først hell vi sausen og soppen i formen, og deretter legger bena oppå. Tilsett 3-5 hvitløksfedd kuttet i to i sausen. Hvis det ikke er nok væske i formen, kan du tilsette litt vann. Vi satte i ovnen forvarmet til 200 ° C og stek i 30 minutter.
Kyllingben med sopp i en kremet saus

Kyllingben med sopp i en kremet saus er klare! Du kan ringe gjester som er overfylt i gangen for å spise lunsj, men mest sannsynlig vil du ikke ha å gjøre dette. Selv vil de komme til aromaen, som vil være slik at det er vanskelig å motstå å ikke gå inn på kjøkkenet for å forhøre seg med vertinnen om at hvilken tallerken denne gangen vil overraske henne. Matlaging i henhold til denne oppskriften, kyllingtrommel fås med en vakker skorpe på utsiden og

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *