Karamellrispudding

Hvis du vil diversifisere frokosten din og starte morgenen deilig slik at den er virkelig snill, er det på tide å koke rispudding med karamellfrukter. Og dette er ikke vår vanlige risgrøt. Dette er noe mer — en delikat kremdessert, som rett og slett er umulig å bryte seg bort fra. Jeg vil spise alt.

Og en pudding tilberedes av de enkleste ingrediensene som hver husmor vil finne på kjøkkenet. Og hvor mange varianter av denne desserten kan du tenke på! Tilsett sjokolade, saltet karamell, fruktsaus eller friske bær.

Jeg foreslår at du lager rispudding med sitronskall og serverer den med karamellfrukter og krydder. Prøv det! Og kan morgenen din være snill og velsmakende!

Ingrediensene
til rispudding
Arborio ris 100 g
vann 200 g
melk 200 g
eggeplomme 1 stk.
smør 10 g
sitronskall 1 sitron
salt 1 klype
til karamellfrukt
smør 40 g
honning 2 ts
eple 1 stk.
pære 1 stk.
bananer 1 stk.
rosiner 50 g
For pudding er det bedre å bruke mer stivelsesholdige rissorter, så det beste valget er Arborio ris, som når den tilberedes tar på seg kremethet og «gummihet» på grunn av den høye andelen amylopektin i stivelse. Denne sorten kan erstattes med vanlig rund ris, siden stivelsesinnholdet i den er høyere enn i varianter av langkornet ris, som ikke er egnet for pudding.

Hvis det ikke er mulig å bruke hele krydder (kanel, stjerneanis, kardemomme), kan du bytte dem ut med malte. Krydder kan tas de du liker mer.

Yandex
Virksomhet for en regnskapsfører i Moskva
Start en innovativ virksomhetsregnskapstjenester. Mer informasjon på nettstedet.

Prosjekterklæring på det annonserte nettstedet
Eiendom i Batumi fra 8 millioner dramer
3 minutter til sjøen. Du kan kjøpe en leilighet med møbler og hvitevarer. S fra 24 m² til 125 m².

Finansielle tjenester leveres av: NPO Payments and Settlements (JSC)
Fra Sberbank til VTB
Overføringer mellom bankkort fra Russland og Armenia. Kommisjon 49 rubler!
forberedelse
bilder:
Vi forbereder ingrediensene for å lage rispudding med karamellfrukt: veie alle produktene nøye, skill eggeplommen fra egget fra proteinet. Jeg vasker og tørker fruktene og rosinene, fjerner plassen fra sitronen.
Karamellrispudding

Kok opp vann i en panne, salt det og hell ris i vannet. La det igjen koke og la det koke på svak varme under lokket til det er kokt. Vi ser på klar tid på emballasjen, siden hver rissort har sin egen koketid.
Karamellrispudding

Ta melken i koke i en liten kjele. I en skål, slå litt eggeplommen, tilsett 2-3 ss. melk og bland.
Karamellrispudding

 
Hell den gjenværende melken i gryten med den tilberedte risen, tilsett eggeplomme-melkeblandingen, smør og sitronskall. Rør. Vi går tilbake til komfyren og fortsetter å koke på minimum varme, omrør i 15-20 minutter. Melk skal absorberes fullstendig i ris.
Karamellrispudding

Mens risen blir kokt, tar vi på oss karamellfrukter. For å gjøre dette, kutt 1 eple og 1 pære, uten peeling, kuttet i små terninger, og en banan — i sirkler. Ikke kutt bananen for tynn, ellers vil sirklene ganske enkelt falle fra hverandre under stekeprosessen.
Karamellrispudding

Smelt smøret i en stor panne og spre eple og pære, tilsett krydder og hell honning. Hvis honningen din er tykk, varm den i mikrobølgeovnen eller i vannbad til flytende tilstand. Bland og kok i 5 minutter, hvoretter vi tilsetter banan og rosiner. Stek i ytterligere 2-3 minutter og fjern fra varmen.
Karamellrispudding

Yandex
Regnskapsvirksomhet
Innovativ virksomhet innen regnskap og offentlige anskaffelser

Prosjekterklæring på det annonserte nettstedet
Nybygg i Batumi fra 8 millioner dramer
3 minutter til sjøen. Du kan kjøpe en leilighet med møbler og hvitevarer. S fra 24 m² til 125 m².

Finansielle tjenester leveres av: NPO Payments and Settlements (JSC)
Fra Sberbank til VTB
Overføringer mellom bankkort fra Russland og Armenia. Kommisjon 49 rubler!
Karamellrispudding klar. Vi sprer ris i glass eller kopper, sprer karamellfrukter på toppen og drysser kanel om ønskelig. Sett i kjøleskapet i 1 time. Før servering kan du også pynte rispudding med mynteblader. Bon appetitt!
Karamellrispudding
Karamellrispudding

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *