Zucchini-pannekaker med ost og urter

Appetittvekkende, rødete pannekaker fra zucchini med ost og urter — et flott alternativ for en solid frokost, snacks eller snacks til hovedretten. Tilsetting av revet courgette gir pannekakene en saftighet, ost — ømhet og kremet smak, og grønn løk og mynte — en krydret, krydret smak som du vil glede deg over igjen. Oppskriften for de som allerede er litt lei av vanlige pannekaker i melk eller pannekaker på kefir.

I tillegg til en appetittvekkende smak, tykner tilsetningen av fyllet deigen betydelig, noe som gjør at du kan bruke mindre mel, og derved redusere kaloriinnholdet i pannekaker. Deigen er så iøynefallende at den kan tilberedes på forhånd og oppbevares i kjøleskapet i et døgn. Jeg gjør ofte dette. Jeg koker deigen om kvelden (noen ganger for enkelhets skyld umiddelbart en dobbel porsjon), og dagen etter steker jeg et par pannekaker til frokost — 10 minutter og frokosten er klar. Den gjenværende deigen venter på lunsj, middag eller bare et plutselig ønske om å spise. Slike pannekaker har god lys på egen hånd og krever ikke fylling eller tilberedning av kompleks saus. Bare tilsett litt rømme eller naturlig yoghurt.

Ingrediensene
zucchini 1 kg
mel 150 g
egg 5 stk.
fetaost 100 g
grønn løk 50 g
mint 15 g
salt 1 ts
malt svart pepper 1-2 klyper
vegetabilsk olje til steking
I stedet for fetaost kan du bruke hvilken som helst saltlake (for eksempel fetakost) eller hard ost. Ekte saltlakeost er fremdeles litt mer å foretrekke, fordi den gir smaken av pannekaker en kremaktig nyanse.

I stedet for fersk mynte, kan du legge til dill eller 1 ts malt tørket mynte.

Fra det angitte antall komponenter er omtrent 8 pannekaker med en diameter på 17 cm og en tykkelse på 2-3 mm eller 10 pannekaker litt tynnere.

Last ned Backgammon lenge på datamaskinen
livegames-download.club
 


18+
En trinnvis oppskrift på pannekaker!
En trinnvis oppskrift på pannekaker! Tusenvis av retter med bilder og videoer!
Pannekake
Bokhvete pannekaker
fylling
Franske pannekaker
gastronom.ru
 

Fra Sberbank til VTB
paysend.com
 
Finansielle tjenester leveres av: NPO Payments and Settlements (JSC)
forberedelse
bilder:
Vi tilbereder alle nødvendige ingredienser. Hvis squashen ikke er ung med grove frø inni, så tar vi dem ut og kaster dem.
Zucchini-pannekaker med ost og urter

Gni courgette på et fint rivjern. Jo mindre bitene er, desto mindre blir de synlige i de ferdige pannekakene. Jeg anbefaler ikke å gjøre zucchini om til potetmos, hakke i en blender. Pannekaker i dette tilfellet er mer tette og litt gummiaktig på ganen. Den andre ekstremen er pannekaker tilberedt med for lange og store biter av courgette, også etter min erfaring er det ikke det beste alternativet, for i dette tilfellet er pannekakene mindre hyggelige å smake og har en tendens til å bryte når de brettes.
Zucchini-pannekaker med ost og urter

Tilsett 1 ts salt i den revede zucchinien og bland dem slik at saltet blir jevnt fordelt. La squashen stå i romtemperatur i 30 minutter. I løpet av denne tiden vil zucchini fordele en stor mengde juice.
Zucchini-pannekaker med ost og urter

 
I mellomtiden skiller vi myntebladene fra stilkene og finhakker. Finhakk også stilkene med grønn løk. Riv osten på et fint rivjern. Vi bryter eggene i en egen beholder og blander dem med en gaffel eller visp til de er jevn. Å slå er ikke nødvendig.
Zucchini-pannekaker med ost og urter

Vi klemmer den infunderte zucchinien og tapper all saften. Jo mer juice du klarer å fjerne, jo mindre mel og pannekaker vil trenge en mer zucchini-smak, noe som er flott. Jeg klemmer squashmasse bare klemmer i håndflatene. Ganske sterk, men ikke tørr. Det viser seg omtrent 500-600 ml juice, og squashmassen mister omtrent 2/3 av det opprinnelige volumet.
Zucchini-pannekaker med ost og urter

Legg hakkede urter, ost og egg i squashen. Bland alt godt.
Zucchini-pannekaker med ost og urter

Yandex
Finansielle tjenester leveres av: Alpari Broker LLC
Velg en pålitelig megler
Over 1 000 000 kunder vet hvor de kan tjene penger. 75 handelsinstrumenter. Spredt fra 0
En trinnvis oppskrift på pannekaker!
En trinnvis oppskrift på pannekaker! Tusenvis av retter med bilder og videoer!

Virksomhet for en regnskapsfører i Moskva
Start en innovativ virksomhetsregnskapstjenester. Mer informasjon på nettstedet.
Sikt hvetemel for å returnere luftighet og berike det med oksygen. Så deigen blir glattere, og pannekakene blir mer delikate i smaken. 1-2 ss. tilsett mel til zucchini-blandingen med en skje og bland alt godt slik at det ikke er klumper igjen. Etter å ha blandet inn omtrent halvparten av melet (75 g), begynner vi å kontrollere deigenes konsistens, og øse den med en skje. Når deigen innhyller skjeen med et tett lag, og etter å ha ligget på den i 1-2 sekunder, faller det i en bolle med en enkelt koagulering — det er det. Ved konsistens ligner den ferdige deigen rømme, den drypper ikke fra en skje. Avhengig av hvor godt vi klemte courgette, samt størrelsen på eggene, trenger du omtrent 150 gram mel +/- 1-2 ss. I dette tilfellet er mindre mel bedre enn mer. Tross alt, hvis deigen viser seg å være flytende, kan du alltid tilsette litt mer mel, men hvis du umiddelbart tilsetter alt melet, kan deigen bli for g

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *