Zucchini fritters

Zucchini fritters er den mest møre, deilige og lette retten til denne sommergrønnsaken. Myke pannekaker, lik pannekaker, vil appellere til selv de som er likegyldige til zucchini. Zucchini-fritters er ideelle til frokost eller en lett ettermiddagsbit.

Ingrediensene
zucchini 600 g
egg 2 stk.
mel 50 g
hvitløk 1 fedd
salt 1 ts
Jeg tok unge zucchini, de er veldig ømme, de trenger ikke å rengjøres og fjerne frø. Du kan bruke zucchini — parabolen får en mer appetittvekkende farge og smak.

Hvis zucchini ikke lenger brukes av unge mennesker som trenger å fjerne skallet og frøene, må antallet zucchini økes slik at når du har fjernet overskudd i resten viser det seg 600 g. Det vil si at du må ta 700-750 gram.

Hvitløk brukes etter ønske, du kan ikke legge det til, men med hvitløksfritters fra zucchini er mye smakligere og mer aromatisk.

Fra denne mengden ingredienser oppnås 8-9 pannekaker, som er nok til frokost for tre personer.

Last ned Backgammon lenge på datamaskinen
livegames-download.club
18+

Last ned Backgammon lenge på datamaskinen. Spillet er kjent fra barndommen. Ingen annonser og roboter!
Backgammon på Android og iOS
Fordelene med Nard
Spill backgammon
Nard regler
Adresse og telefon
Virksomhet for en regnskapsfører i Moskva
globalfinance.info

Start en innovativ virksomhetsregnskapstjenester. Mer informasjon på nettstedet.
Forretnings essens
Markedspotensiale
Åpent i Moskva
Finn ut mer
Adresse og telefon
Oppskriften på pannekaker med ost med et bilde!
gastronom.ru
Oppskriften på pannekaker med ost med et bilde! Tusenvis av retter med bilder og videoer!
Pannekake
Bokhvete pannekaker
fylling
Franske pannekaker
Yandex
forberedelse
bilder:
Vi tilbereder alle nødvendige ingredienser. Zucchini vasker og skjærer stilkene grundig. Skrell hvitløksfedd.
zucchini fritters

Tre squash på et grovt rivjern. Hvis squashen din er stor og ikke ung, må du skrelle dem og fjerne frøene.
zucchini fritters

Vi overfører revet squash i en bolle, salt, bland og la dem gi juice i 10 minutter. Salt vil hjelpe zucchini til å frigjøre væske raskere.
zucchini fritters

 
I mellomtiden lager du deigen. Bland eggene med mel, tilsett revet hvitløk på et fint rivjern og bland til det er glatt.
zucchini fritters

Se hvor mye juice zucchini ga. Vi trenger ikke det, så det bør fjernes. For dette trenger vi en skål til. Ta litt squashmasse i håndflaten din og klem ut klemt revet squash, som vi la i en andre skål. Etter denne prosedyren mistet squashmassen en betydelig del av vekten min, av 600 gram var 350-400 gram igjen. Hvis saften ikke tappes, vil du trenge mye mer mel for en stabil test, og pannekakene vil ikke lenger være squash. Hvis ikke mengden mel økes, vil deigen spre seg i pannen som pannekaker, den vil se stygg ut og pannekakene vil ikke fungere.
zucchini fritters

Vi forskyver den klemte squashen i en egen bolle.
zucchini fritters

Virksomhet for en regnskapsfører
Innovativ virksomhet innen regnskap og offentlige anskaffelser
globalfinance.info
 
Yandex
Tilsett den tidligere laget deigen til zucchini og bland godt til den er jevn. Du kan bake!
zucchini fritters

Hell vegetabilsk olje i pannen slik at den dekker bunnen helt. Varm kjelen grundig med olje og en spiseskje, spred pannekakene. Vi gjør at de ikke er for tykke til å bake normalt. Stekes på middels kraft i 3-4 minutter på hver side. Fritters har en fin skarp. Det er ikke nødvendig å dekke til med lokk. Men hvis pannekakene du ikke baker inni, reduserer du kraften og øker steketiden.
zucchini fritters

De mest praktfulle og deilige er pannekaker, som først raskt ble stekt på begge sider til en brun skorpe, og deretter i lang tid ble de stekt over minimal varme og nådde fra innsiden. Det første trinnet er uten lokk, det andre er under et lokk. Dermed kan det gjøres på gass- og induksjonskomfyrer. På en elektrisk komfyr, må du bruke to ringer med forskjellige nivåer av oppvarming.

Legg de tilberedte pannekakene etter pannen på et papirhåndkle og dekk til med et annet papirhåndkle på toppen for å fjerne overflødig olje. Zucchini-fritters er klare! Å spise dem er best med en gang, mens det er varmt og friskt. Hovedsausen for squashpannekaker er selvfølgelig rømme. Bon appetitt!
zucchini fritters

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *