pannekake

Pankeyki (Pannekaker) i oversettelse fra engelsk ordspill — en stekepanne, kake — en kake. Pannekaker er små amerikanske pannekaker, men i form og størrelse ligner de mer på pannekakene våre. Som regel serveres pannekaker til frokost med forskjellige søte sauser, sjokolade, bær, lønnesirup. Tidligere var disse pannekakene en veldig populær frokost bare i USA og Canada, men nå nyter pannekaker frokost over hele verden, også i vårt land. En slik popularitet av pannekaker er ganske åpenbar, de er veldig velsmakende, og de tilberedes enkelt og raskt.

Det er mange forskjellige oppskrifter for å lage disse pannekakene, jeg tilbyr deg en enkel oppskrift på pannekaker i melk. Som alltid vil en detaljert beskrivelse og en trinnvis oppskrift med bilder hjelpe deg med å tilberede de deiligste, myke og luftige pannekakene.

Ingrediensene
melk 210 g (ml)
egg 1 stk.
mel 200 g
bakepulver 5 g (1 ts)
vegetabilsk olje 25 g (2 ss. ss)
sukker 30 g (2 ss)
salt 1/2 ts
Fra det spesifiserte antallet ingredienser får jeg 12-15 pannekaker, med en diameter på 7-8 cm.

Virksomhet for en regnskapsfører i Moskva
globalfinance.info

Start en innovativ virksomhetsregnskapstjenester. Mer informasjon på nettstedet.
Forretnings essens
Markedspotensiale
Åpent i Moskva
Finn ut mer
Adresse og telefon
Fra Sberbank til VTB
paysend.com

Pengeoverføringer til kortet. Kommisjon 49 rubler. Mellom kort fra banker
Fra kort til kort
Om PaySend
registrering
Finansielle tjenester leveres av: NPO Payments and Settlements (JSC)

Oppskriften på pannekaker med ost med et bilde!
gastronom.ru
Oppskriften på pannekaker med ost med et bilde! Tusenvis av retter med bilder og videoer!
Pannekake
Bokhvete pannekaker
fylling
Franske pannekaker
Yandex
forberedelse
bilder:
Her er alle ingrediensene vi trenger. Med den angitte mengden sukker, er pannekakene ikke veldig søte, egnet for de som spiser dem med søte tilsetningsstoffer, og for de som foretrekker usøtede (for eksempel rømme eller ost). Men fortsatt, hvis du elsker det søtere, kan du legge til mer sukker. Du kan også eksperimentere med smaker og tilsette for eksempel vaniljesukker eller kanel.
Pannekaker — en trinnvis oppskrift med bilder

I beholderen der vi lager deigen til pannekaker, slå egget, tilsett sukker og salt. Hvis du vil legge til vaniljesukker, tilsett det nå.
Pannekaker — en trinnvis oppskrift med bilder

Bland med en mikser eller bare en visp til den er jevn og oppløs sukker og salt.
Pannekaker — en trinnvis oppskrift med bilder

 
Tilsett melk, bland.
Pannekaker — en trinnvis oppskrift med bilder

Hell i vegetabilsk olje og bland godt igjen.
Pannekaker — en trinnvis oppskrift med bilder

Sikt mel og bakepulver i en egen beholder. Hvis du vil legge kanel eller annet tørt krydder i deigen, strø dem nå, det er bedre å sile dem. Vi blander alt veldig nøye, jeg anbefaler å gjøre det med en visp, så resultatet blir bedre. Det er viktig at bakepulveret blir jevnt blandet med mel, ellers kan det vise seg at i en del av deigen eksisterer det ikke i det hele tatt, og da vil det ikke heve seg, men et sted tvert imot vil bakepulveret være veldig mye og du kan smake på brus. Så ikke lat deg med å blande alt godt.
Pannekaker — en trinnvis oppskrift med bilder

supper
Supper, oppskrifter på supper, kulinariske oppskrifter for enhver smak, grønnsaker, kjøtt
fresh-recipes.ru
 
Yandex
Tilsett det siktet melet med bakepulver i beholderen med deigen. Vi blander til de er jevn, men vi prøver å jobbe raskere, hvis du elter deigen i lang tid, begynner gluten å utvikle seg i melet og pannekaker kan vise seg å ikke være myke, men «gummi». Alt, deigen er klar, den viser seg ikke å være veldig tykk og flyter ganske bra. Pannekaker bør stekes umiddelbart, og ikke stå igjen til senere (for å være helt presise, blir pannekaker vanligvis ikke stekt, men bakt).
Pannekaker — en trinnvis oppskrift med bilder

Vi steker ovnen i en tørr stekepanne uten olje, og det er grunnen til at pannekaker blir så jevne rødete og glatte. For å få en så jevn farge, er det viktig å bruke en panne med glatt bunn uten lettelser. En panne med et jevnt ikke-pinne-belegg egner seg godt. Pannens diameter kan være hvilken som helst, men hvor mange pannekaker du kan steke om gangen, avhenger av den, så jeg foretrekker å ta den største.

Vi setter pannen på middels varme og varme den godt. Hell deigen i en varm panne. Hell deigen midt på pannekaken, den vil spre seg. Trinn eventuelt litt for å få sirklene så jevne som mulig. Jeg lager dem ca 7-8 cm i diameter, men denne størrelsen er valgfri, gjør som du vil. Pannekaker bakes ganske raskt, så jeg anbefaler å helle deig for en pannekake av gangen, det er bedre å ta en stor skje eller øse, øse opp mer deig, hell umiddelbart så mye du trenger på en pannekake, sett overskuddet tilbake i beholderen med deigen. Hell du i små porsjoner flere ganger, kan pannekaken bake ujevnt og vise seg å være heterogen rødaktig.
Pannekaker — en trinnvis oppskrift med bilder

Når du er på en overflate

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *