Tynne kefirpannekaker med hull

Alle elsker pannekaker: både voksne og barn. Art Lunch har allerede en klassisk oppskrift på å lage pannekaker — pannekaker med melk, du kan spise slike pannekaker minst hver dag. Men en liten diversifisering av den vanlige måten å lage pannekaker på, hjelper utviklingen av en ny oppskrift — i dag skal vi prøve å bake tynne pannekaker på kefir med hull. Vanlige funksjoner for pannekaker tilberedt i henhold til denne oppskriften er vakker farge, porøsitet, steking og fantastisk ømhet, pannekaker tørker nesten ikke. Og selvfølgelig minimum av produkter som nesten alltid er i huset. De baker raskt, stikker ikke og går ikke i stykker. Det er bedre å bake i to panner samtidig. Selv den første pannekaken vil ikke ordne seg klumpete, dette er en god oppskrift.

Forresten, pannekaker er ikke egnet til å pakke inn fyllet i dem; dette er et alternativ for elskere av den delikate tynne og hullede pannekakeroppskriften, og du kan også lage pannekakekaker av dem. Vel, tynne pannekaker med melk er ypperlige til å pakke inn alle slags forskjellige fyllinger i dem.

Ingrediensene
egg 2 stk.
mel 120 g
kefir 200 g
vann (kokende vann) 200 g
sukker 35 g
vegetabilsk olje 30 g
brus 1/4 ts
salt 1/2 ts
Fettinnholdet i kefir spiller ingen rolle, velg det du liker.

Det må huskes at under tilberedningen øker blandingens volum betydelig. Derfor er det bedre å ta oppvasken store og dype, minst 2 liter i volum.

Denne mengden ingredienser er nok til 12 pannekaker hvis de bakes i en panne med en diameter på 22 cm. Det er et måltid for to for et måltid. Pannekaker på kefir er ikke fete i det hele tatt, og du kan ikke være redd for å bli fett i samme øyeblikk.

Nybygg i Batumi fra 8 millioner dramer
premiumgroup.ge

3 minutter til sjøen. Du kan kjøpe en leilighet med møbler og hvitevarer. S fra 24 m² til 125 m².
Velg en leilighet
Lønnsom investering
Betalingsbetingelser
infrastruktur
Adresse og telefon
Prosjekterklæring på det annonserte nettstedet

Last ned Backgammon lenge på datamaskinen
livegames-download.club
18+

Last ned Backgammon lenge på datamaskinen. Spillet er kjent fra barndommen. Ingen annonser og roboter!
Backgammon på Android og iOS
Fordelene med Nard
Spill backgammon
Nard regler
Adresse og telefon
En trinnvis oppskrift på pannekaker!
gastronom.ru
En trinnvis oppskrift på pannekaker! Tusenvis av retter med bilder og videoer!
Pannekake
Bokhvete pannekaker
fylling
Franske pannekaker
Yandex
forberedelse
bilder:
Alle ingrediensene som brukes skal ikke være kalde. Derfor tar vi ut egg og kefir på forhånd, omtrent 30 minutter før stekingen eller varmes opp umiddelbart før bruk: Jeg pleier å varme eggene under trykk av varmt vann fra springen, og kefir i mikrobølgeovnen.
Tynne kefirpannekaker med hull

I rettene hvor vi skal lage deigen, banker du 2 egg og tilsetter sukker og salt. Vi legger vann i en kjele for å koke.
Tynne kefirpannekaker med hull

Pisk med mikser i 3 minutter. Hvis du jobber med en visp, må du jobbe intenst i 5-7 minutter.
Tynne kefirpannekaker med hull

 
Eggmasse skal bli til lett frodig skum.
Tynne kefirpannekaker med hull

Tilsett varm kefir og bland.
Tynne kefirpannekaker med hull

Nå et avgjørende øyeblikk. Hell kokende vann i en tynn bekk i bankede egg, og pisk kontinuerlig. Skummet blir enda mer storslått og omfangsrikt. Kokende vann, i motsetning til mulig frykt, vil ikke «koke» andre ingredienser. Men for dette må den introduseres gradvis, i en veldig tynn strøm.
Tynne kefirpannekaker med hull

Fra Sberbank til VTB
Pengeoverføringer til kortet. Kommisjon 49 rubler. Mellom kort fra banker
paysend.com
 
Finansielle tjenester leveres av: NPO Payments and Settlements (JSC)
Yandex
Sikt melet i deigen og bland til melet er helt oppløst, ingen klumper skal tillates. Vi jobber med en mikser eller visp. I en varm deig skal melet spre seg raskt nok. Når du blander, vil skummet naturlig begynne å forlate, du skal ikke være redd — dette er normalt. Etter at vi har tilsatt brus og blandet igjen. Soda vil bli «slukket» av det sure miljøet i kefir, og dette vil gi deigen ekstra prakt, og pannekakene i seg selv vil ikke være sure.
Tynne kefirpannekaker med hull

Tilsett vegetabilsk olje og bland lett. Deigen er klar! Det viser seg flytende, og det skal være slik. Ikke bekymre deg, alt bakes perfekt. Dessuten er deigen ganske frodig med litt skum på toppen.
Tynne kefirpannekaker med hull

Vi henvender oss til bakst. Jeg foretrekker å bruke en spesiell pannekake stekepanne med en diameter på 22 cm og med lave sider. Ovnens kraft er litt mer enn gjennomsnittet. Vi varme pannen grundig med vegetabilsk olje, det er i en varm panne vi får pannekaker med hull, og det er dette vi prøver å oppnå. I en dårlig oppvarmet panne vil ikke hull i pannekaken fungere. Hell deigen på en varm panne og roter den samtidig i en sirkel slik at deigen dekker bunnen med et jevnt tynt lag. Elegante blonderhull vises umiddelbart på bunnen. Når deigen dekker hele bunnen av pannen, hell det overflødige deigen over kanten tilbake i bollen. Denne metoden vil hjelpe deg å steke veldig tynne og jevn pannekaker. Det er imidlertid bare bra hvis du bruker en pannekakepanne med lave sider. Hvis du vil

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *