Tynne pannekaker i melk

Jeg vil ikke begynne her på lenge å beskrive hva pannekaker er, jeg tror du allerede vet alt. Pannekaker er gjær- og gjærfrie, vi vil tilberede enkle gjærfrie pannekaker i melk. Mitt eneste spørsmål er hvordan jeg tross alt kan navngi dem, pannekaker eller pannekaker, hvis vi snakker om tynne pannekaker. Jeg har alltid tenkt at en pannekake er en tynt stekt deig i en panne, og en pannekake er en pannekake som fyllet er pakket inn i. Når jeg går inn i historien til denne retten, er jeg imidlertid tilbøyelig til at vi fremdeles koker sammen med deg tynne pannekaker med melk i dag. Fordi tradisjonelle russiske pannekaker ble bakt av tykk gjærdeig og var ganske tykke. Tynne pannekaker kom til oss fra Frankrike, og begynte å bli kalt pannekaker, de kan være med eller uten fyll, for bare i en tynn pannekake kan du pakke fyllet. Og selv om ordet, som om alt er klart, fortsetter jeg noen ganger fortsatt å kalle tynne pannekaker — pannekaker.

Og nå direkte om oppskriften. Når det gjelder tynne pannekaker, er nok det største argumentet om du skal ha brus eller bakepulver i deigen eller ikke. Så det er ikke lagt noe bakepulver i den ferske pannekakedeigen, pannekakene er tynne på grunn av deigenes konsistens, og du vil få hull på dem hvis du bare varmer pannen godt. Generelt sett vil jeg i denne oppskriften prøve å fortelle deg om de forskjellige små tingene og finessene ved å lage tynne pannekaker i melk. Jeg håper at etter dette vil du lykkes, fordi det ikke er noe komplisert med det.

Jeg vil merke at hvis du planlegger å lage en pannekakekake, er denne oppskriften ikke veldig egnet, her får du pannekaker, selv om de er tynne, men ganske tette, er det ideelt å lage pannekaker med fyll. For en pannekakekake er det bedre å lage tynne pannekaker med kefir med hull, her er pannekakene tykkere og mørere.

Ingrediensene
melk 500 g (ml)
egg 3 stk.
mel 200 g
smør (eller grønnsak) 30 g (2 ss. ss)
sukker 30 g (2 ss)
salt 2-3 g (1/2 ts)
Fra det angitte antallet ingredienser får jeg rundt 15 pannekaker med en diameter på 22cm.

Fra Sberbank til VTB
paysend.com

Overføringer mellom bankkort fra Russland og Armenia. Kommisjon 49 rubler!
Fra kort til kort
Om PaySend
registrering
Finansielle tjenester leveres av: NPO Payments and Settlements (JSC)

Hvordan erstatte maisstivelse?
ingfood.ru

Det er et alternativ — ertstivelse fra 32 rubler / kg. Forsendelse innen 1 uke.
Ingrediensene
sparing
anmeldelser
Legg igjen en forespørsel
Adresse og telefon
Pannekakeoppskrift trinn for trinn med et bilde!
gastronom.ru
Pannekakeoppskrift trinn for trinn med et bilde! Tusenvis av retter med bilder og videoer!
Pannekake
Bokhvete pannekaker
fylling
Franske pannekaker
Yandex
forberedelse
bilder:
Vi skal tilberede alle ingrediensene. Vel, hvis de alle har romtemperatur, vil de bedre koble seg til. Derfor er det bedre å få egg og melk fra kjøleskapet på forhånd. Olje kan brukes både raffinert vegetabilsk olje (smakløs) og krem. Smør gir pannekaker en flott rosenrød og kremet smak. Bruker du smør, må det smeltes og la avkjøles.
Tynne pannekaker — trinnvis oppskrift med bilder — trinnvis oppskrift med bilder

Vask eggene godt, slå i en bolle for pisking, tilsett sukker og salt. Bland til den er jevn med en mikser, visp eller bare en gaffel. Her trenger vi ikke slå egg i skum, vi trenger bare å blande til det er glatt og helt oppløst salt og sukker.
Tynne pannekaker — trinnvis oppskrift med bilder — trinnvis oppskrift med bilder

Tilsett en liten porsjon melk i eggemassen, et sted mellom 100-150 ml. Vi hell ikke all melken på en gang, for når du legger til mel, er det en tykkere deig som er lettere å blande til den er jevn. Helles vi ut all melken på en gang, mest sannsynlig, vil deigen forbli ublandet klumper av mel, og du må filtrere deigen i fremtiden for å bli kvitt dem. Så foreløpig, tilsett bare en liten del av melken og bland massen til den er jevn.
Tynne pannekaker — trinnvis oppskrift med bilder — trinnvis oppskrift med bilder

 
Sikt melet i en bolle med deigen. Dette er nødvendig for å mette melet med oksygen og rense det for mulige urenheter, så jeg anbefaler ikke å hoppe over dette punktet.
Tynne pannekaker — trinnvis oppskrift med bilder — trinnvis oppskrift med bilder

Bland deigen. Nå er den ganske tykk, og skal blandes til en jevn homogen tilstand, uten klumper.
Tynne pannekaker — trinnvis oppskrift med bilder — trinnvis oppskrift med bilder

Tilsett nå den gjenværende melken og bland igjen.
Tynne pannekaker — trinnvis oppskrift med bilder — trinnvis oppskrift med bilder

Hvordan erstatte maisstivelse?
Det er et alternativ — ertstivelse fra 32 rubler / kg. Forsendelse innen 1 uke.
ingfood.ru
 
Yandex
Hell det avkjølte smeltede smøret eller vegetabilsk olje i deigen. Rør til den er jevn, deigen vil vise seg å være ganske flytende, omtrent som fettkrem.
Tynne pannekaker — trinnvis oppskrift med bilder — trinnvis oppskrift med bilder

På dette bildet prøvde jeg å formidle konsistensen på testen, som jeg fikk. den

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *