Saltede agurker i en pakke

Saftige, knasende lettsaltede agurker er en enkel, budsjett og elsket forrett som kan tilberedes på få minutter fra de tilgjengelige ingrediensene.

Det er mange oppskrifter på å lage lettsaltede agurker, men i dag foreslår jeg å koke lettsaltede agurker i en pose med hvitløk, siden dette alternativet trygt kan kalles en av de enkleste, raskeste og mest praktiske. Denne fremstillingsmetoden er også kjent som den «tørre», «kalde» metoden for å tilberede saltede agurker, på grunn av mangelen på behovet for å tilberede saltlake og det faktum at agurker ikke blir utsatt for varmebehandling.

Agurker tilberedt i henhold til denne oppskriften viser seg å være veldig sprø, aromatiske, saftige og smakfulle, fordi de faktisk blir saltet i sin egen juice, med tilsetning av fersk dill, hvitløk og krydder. Med hastigheten på tilberedningen avviker lettsaltede agurker i en pakke fordelaktig fra pickles. Hvis beredskapen til sistnevnte vanligvis må vente fra noen dager til en uke, kan saltede agurker serveres ved bordet om noen timer (4-5 timer).

Ingrediensene
agurker 600 g
dill 30 g
hvitløk 3 fedd
varm pepper 5 g
salt 15 g (2/3 ss)
ripsblad 1 stk.
sukker 4 g
For tilberedning av snacks velger vi agurker med knoller på skallet og omtrent like store, slik at alle agurkene blir saltet like lenge. Knollene på skallet indikerer at agurksorten er egnet til sylting, i motsetning til glatte salat agurker.

Stekehastighet er en av fordelene med denne oppskriften. Derfor, for at forretten skal være klar om noen timer, er det bedre å bruke agurker av liten eller mellomstor størrelse, opptil 10 cm lange.

Ripseblader inneholder mye C-vitamin, som er kjent for å være den sterkeste antioksidanten. Bladene av solbær har mye tanniner, som ikke tillater agurker å bli myke, men skaper sin knase så elsket av mange. Og viktigst av alt — ripsblader inneholder et kraftig desinfeksjonsmiddel som dreper til og med Escherichia coli.

Tilstedeværelsen av varm pepper og et ark kirsebær er ikke nødvendig, men ønskelig. Disse komponentene påvirker ikke smaken av agurker i vesentlig grad, siden de brukes i små mengder, men som passet krydder gir forrett en lett, men veldig appetittvekkende smak. I stedet for rips og kirsebærblader, kan du legge til et lite blad med pepperrot.

Antall porsjoner avhenger av matens appetitt. I mitt tilfelle er 600 gram agurker = 6-7 agurker, 9-10 cm lange. Jeg koker til 2-3 personer, og slik at jeg spiser agurker 1 gang eller i løpet av dagen.

Gjør klubben din populær
sparta-fitnes.com

Profesjonelt utstyr som tiltrekker kunder. Garantert.
Crossfit rammer
Styrketrening
Fri vekt
Last ned pris
Adresse og telefon
Den beste rullende deigen til dumplings!
dough sheeters-machines.rf

Deig ark tilgjengelig! Levering i Russland! Enhver deig er 1-70mm! Garanti 18 måneder! En gave!
Dumplings rullende
Maskinbeskrivelse
kjennetegn
sertifikat
Høytrykksøvelser
doctorshishonin.ru
18+

Last ned et sett med øvelser gratis og åpne veien til livet uten hypertensjon!
Det er kontraindikasjoner. Snakk med legen din.
Yandex
forberedelse
bilder:
Vi tilbereder ingrediensene.
Saltede agurker i en pakke

Vask agurkene grundig, legg i en dyp beholder, fyll med kaldt vann og la stå ved romtemperatur i 1-2 timer. I løpet av denne tiden, etter å ha absorbert litt vann, vil agurkene gjenopprette den tapte fuktigheten og bli elastiske, saftige og sprø. Hvis du bruker agurker som er fersk plukket fra hagen til matlaging, kan du hoppe over dette trinnet og gå videre til neste.
Saltede agurker i en pakke

Når agurkene er tilført, tøm vannet, kutt av de spisse spissene til hver agurk på begge sider og gjennombor ofte skrellet rundt hele omkretsen — dette vil øke hastigheten på tilberedningsprosessen og hjelpe aromaene og smakene til krydder for å mette agurkene bedre. Det er mest praktisk å stikke agurker med en konvensjonell gaffel. Jeg lager 4-6 punkteringer med en gaffel på hver side av agurken, og prøver å sikre at gaffelens tanger ikke bare stikker gjennom skallet, men også når kjernen (frødelen) av agurken. I ferd med å insistere vil hullene stramme seg og bli helt usynlige.
Saltede agurker i en pakke

 
Tilbered aromatiske ingredienser. Skrell hvitløksfeddene og skjær dem i tynne skiver. Skjær tynne ringer på 2-3 centimeter av den nedre delen av den varme paprika pod. Pepperfrø, hvis noen, vil bli slettet. Vask og tørk dillen, et blad med kirsebær og rips (hvis brukt). Finhakk dillen. Jeg bruker vanligvis bare toppen av bjelken. Jeg gjør et unntak bare for hjemmelaget dill dyrket i solen, siden en slik dill har veldig velduftende harde stilker (den nedre delen av gjengen) og det er synd å kaste dem bort. Slike stilker kan også tilsettes agurker, men i hel form eller veldig grovhakket. Så, de vil gi smaken til agurkene, men samtidig vil de lett kunne skilles ut i pakken, og de kan enkelt skilles fra før du serverer forretten til bordet.
Saltede agurker i en pakke

I p

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *