Rustikke poteter

Potet på en rustikk måte er uten overdrivelse det beste som kan lages av poteter. Det er fremdeles ikke så mange oppfunnet retter på denne planeten på planeten vår, og derfor kan du ikke holde deg unna og ikke lage mat. Dessuten viste oppskriften seg å være kompetent og veldig vellykket. I følge denne oppskriften vil poteter på landsbygda konsekvent vise seg og vise seg å være mye smakligere enn i den berømte hurtigmat, jeg gjennomførte mange tester med venner og det ser ut til at dette virkelig er slik.

Vanligvis er poteter i landstilen frityrstekte med mye smør, men sannheten er at du ikke trenger å lage mat slik. Deilige ekte potetkiler kan tilberedes hjemme i ovnen. Alt du trenger å gjøre er å lese oppskriften, følge teknologien og følge instruksjonene. Poteten oppnås med en hyggelig pikant skorpe på utsiden og delikat innhold inne. Oppskriften er ganske enkel, men inneholder noen hemmeligheter og teknologiske teknikker. Interessert? La oss komme i gang.

Ingrediensene
poteter 800-900 g
vegetabilsk olje 30 g
salt 1 ts
paprika 1 ts
1/2 ts muskatnøtt
gurkemeie 1/4 ts
malt svart pepper 1/4 ts
tørket hvitløk 1/4 ts
Det er bedre å bruke poteter unge med en tynn hud og bedre enn hvite varianter, den er mer stivelsesaktig, noe som gjør skorpen mer uttalt. Poteter skal ha omtrent samme størrelse, litt større enn gjennomsnittet.

Jeg brukte raffinert solsikkeolje.

Paprika er veldig viktig, det gir farge og smak på poteter, slik at du bare ikke kan bruke den.

Gurkemeie gir også en behagelig gyllen farge, men øker ikke mengden, ellers vil poteten etterlate gule merker på alt den kommer i kontakt med.

Barnas lysbilder fra produsenten!
avira59.ru

Fra 1,5 m i lengde fra 7000 rubler. Levetid 30 år! Egen produksjon! PUSH!
Levetid på 30 år
garanti
Skreddersydd
Adresse og telefon
Perfekte dumplings med denne rullingen!
dough sheeters-machines.rf

Deig ark tilgjengelig! Levering i Russland! Enhver deig er 1-70mm! Garanti 18 måneder! En gave!
Dumplings rullende
Maskinbeskrivelse
kjennetegn
sertifikat
Biltransportører
tandemtrack.ru

Billig. Raskt. Praktisk. Vanlige flyreiser i Russland og Europa. Finn ut prisene!
Transportpriser i Russland
Europeiske priser
Fraktregler
Kontaktinformasjon
Adresse og telefon
Yandex
forberedelse
bilder:


Og umiddelbart en digresjon, er det nødvendig å snakke om teknologien for å tilberede poteter på en rustikk måte. Mange kutter poteter i skiver, tilsett straks krydder og send til ovnen. Men dette stemmer ikke. For det første blir potetene stekt i lang tid, og mest sannsynlig vil de være tørre, og for det andre vil smøret med krydder ikke feste seg til overflaten til råpotetene og vil renne ned på en bakeplate, som et resultat vil potetene ikke vise seg å være så velsmakende som de burde være. For at potetene skal være rustikke med en skorpe på utsiden og myke inni, slik at oljen med krydder kan jevnt fordele seg og ikke renne av, må potetene først kokes litt. Stivelsen på overflaten av skivene vil bryte av og poteten blir klebrig, den vil holde olje med salt og krydder godt. Den samme stivelsesholdige overflaten med olje vil være et godt grunnlag for å få en skarp.

Vi tilbereder alle nødvendige ingredienser. Vask potetene og børst dem forsiktig av skitten, vi skal ikke skrelle skallet, og derfor skal det være rent. Hvis poteten ikke er ung, er det bedre å skrelle. Hell den mengden vann som er nødvendig for potetene våre i pannen og sett på komfyren for å koke.
Rustikke poteter

Skjær potetene på langs i vakre lange skiver, hver potet i 8 deler. Når vannet i pannen koker kaster vi potetkilene i vannet, blander, venter til vannet koker igjen og steker i 4-5 minutter. Hvis komfyren din ikke er kraftig og vannet koker over lengre tid eller potetstørrelsen er liten, koker du i 3 minutter.
Rustikke poteter

 
Så tapper vi vannet fra pannen og tar potetkilene fra pannen på papirhåndklær. Vi trenger skivene for å avkjøle og tørke. Våte poteter vil ikke omgi oljen.
Rustikke poteter

Bland i mellom alt krydder og salt i en bolle, tilsett oljen og bland godt igjen.
Rustikke poteter

Vi forskyver potetkilene i en stor bolle. Bland igjen oljen med krydder og hell den i en skål med poteter. Deretter må du blande slik at overflaten til hver fedd er helt dekket med olje med krydder. For dette kan du bruke cellofanhansker. Hvis de ikke er der, bare med hendene, men vask deretter hendene grundig med såpe og vann, blir de skitne ganske sterkt. La potetene ligge i bløt og blandes i 10 minutter. I mellomtiden kan du slå på ovnen ved 220 ° C. Høy temperatur er veldig viktig: den tetter potetens porer, skaper øyeblikkelig en gyllen skorpe, skivene tørker ikke ut og blir helt tilberedt inni.
Rustikke poteter

Åpne et treningssenter?
Tenk over

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *